Annemieke Hillen

Rouw- & Levenscounselor

Spiritueel en Bewust Ouderschap

 

 

De maatschappij veranderd heel sterk.

Alles lijkt steeds sneller te gaan, er komen enorme hoeveelheden informatie op je af en sociale contacten veranderen van echte verbinding naar verbinding via de wifi.

Hoe ga jij hiermee om als ouder? Wat wil je je kind hierin meegeven? Hoe ga je hier voor jezelf mee om?

Collega’s Marjon Landheer, Sietske Damstra en ik ontmoeten ouders met vragen hoe om te gaan met en inzicht te krijgen in het gedrag van hun (gevoelige) kind.

Kinderen houden ouders een spiegel voor met hun gedrag. Persoonlijke eigenaardigheden, opvoedkundige uitglijders, weggestopte emoties en nog veel meer, worden soms zeer confronterend onder de aandacht gebracht door wat kinderen zeggen en doen. Kinderen doen daarmee een beroep op de authenticiteit, zelfkennis en eerlijkheid en soms ook op het uithoudingsvermogen van hun ouders. Zij verlangen een liefdevolle, bezielde begeleiding.

Wij zijn ons bewust, als professionals én als (groot)ouders, dat zelfkennis van ouders, juist nu in deze tijd, steeds belangrijker is. Daardoor kan de acceptatie van de eigenheid van je kind groter worden.
Het maakt duidelijk waarom je op de voorgehouden spiegel reageert.

De rode draad in onze training is: “Wie ben je en wie wil je zijn als ouder?”.

Marjon en ik kijken ernaar uit jullie 5 ochtenden mee op pad te nemen naar een nieuw bewustzijn vol passie en vrijheid over ouderschap, jezelf, elkaar, het leven en de maatschappij.

Voel je vrij contact met mij op te nemen als je vragen hebt, via mail of telefoon. 
Op mijn Facebook-pagina, Annemieke Hillen rouw- & levenscounseling,  deel ik eventuele informatieochtenden of -middagen. 

Voor data: zie agenda