Heelwording

Bonnie Bessem & Irina Veelders geven deze online training Heelwording: healing & bewuswording.

Deze training maakt je bewust van de oude Aboriginal wijsheid gecombineerd met de nieuwste onderzoeken en inzichten hoe we ons zelfhelend vermogen kunnen activeren van o.a. dr Joe Dispenza, dr Bruce Lipton en dr Kelly Turner, om écht je patronen te doorbreken en een nieuwe werkelijkheid te creëren. De Aboriginals gaan er vanuit dat, als onze ziel, ons lichaam en onze mind op één lijn staan, healing mogelijk is, mits dit de bedoeling is vanuit de ziel.

Mind + Big Guy = anything

Het belangrijkste principe van de Aboriginal healing is verbinding. Alles wat je denkt heeft een impact op hoe je je voelt en een impact op je lichaam. Een helende verandering vindt permanent plaats wanneer je op cellulair niveau verandert. Dit is mogelijk door verbinding te maken met ons onderbewustzijn waarin onze patronen en herinneringen opgeslagen liggen.
Als ziel zijn we heel, verbonden en puur licht. Als mens zijn we een ziel in een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam.  Wij zijn een intelligent wezen dat beïnvloed wordt door veel verschillende frequenties, trillingen. De 7 basis uitdagingen voor ons hart zijn hierbij: emoties, gezondheid, relaties, geld, seksualiteit, leren en spiritualiteit. Uiteindelijk is elke frequentie terug te brengen naar angst of liefde. In het Westen gebruiken wij de positieve en helende invloed die wij op deze frequenties en daarmee op ons lichaam en onze emoties kunnen hebben nog maar voor een fractie.

We gaan de verdieping in om jouw zelfhelend vermogen te activeren samen met ons team.

Samen met de 5 bouwstenen van Aboriginal healing:

  • Bereidheid
  • Bewustzijn
  • Acceptatie
  • Empowerment
  • Aandacht en Focus

vormen de volgende principes van de Aboriginals de basis voor deze module:

  • Je kan met je mind de fysieke realiteit manifesteren.
  • Wat je gelooft, creëer je.
  • Onze ‘mind’ beperkt zich niet tot onze hersenen

Individuele begeleiding kan op elk gewenst moment starten.

Data 2024

Data: zaterdag 20 jan, 10 febr., 2 & 23 maart, 13 april en 4 mei Online via Zoom van 10.00 – 12.00 uur. Kun je een keer er live niet bij zijn, geen probleem, je krijgt een replay toegestuurd.

Kijk hier voor de mogelijkheden om deze training te volgen:

https://hetlevenscollege.com/product/training-module-healing-bewustwording/?

Studiebelasting

Gemiddeld 6 uur per week zelfstudie en de bijeenkomsten.

 

De docenten

Heelwording is ontwikkeld en wordt gedoceerd door drs. Bonnie Bessem en Irina Veelders. Beiden hebben een grote liefde voor de oneindige kracht die in onszelf aanwezig is en waar we invloed op kunnen uitoefenen door bewustwording en healing. In samenwerking met de ongeziene wereld wordt deze kracht verlicht en versterkt.

Het team

Het team van deze opleiding wordt aangevuld met  Valerie de Meyer en Annemieke Hillen. Ieder van hen heeft ook weer een geheel eigen specialiteit die ze meenemen in hun begeleiding.

 

  Valou de Meyer  
Annemieke Hillen