Leven zoals je werkelijk bent!

Wil jij weten wie je in werkelijkheid bent, ruimte creëren voor speelsheid en leren vertrouwen op de flow? Volg dan deze training en ervaar hoe je de balans in je leven kunt versterken door de tools die je aangereikt krijgt.

De Levensinitiaties® is een zeer praktisch model, ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem. De Levensinitiaties is een training die bestaat uit een combinatie van psychologie en spiritualiteit, met als doel om meer te gaan leven vanuit je ziel, vanuit wie we (je) werkelijk zijn (bent).

4 levensbeproevingen

De training behandelt de 4 (vier) levensbeproevingen (initiaties) van de mens op het gebied van het emotionele-, mentale-, spirituele- en fysieke leven. Deze uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, in onszelf, in relatie tot de ander, ons werk en ons gezin.

Water
Ontdek wat je water (je emotie), beweegt en hoe je het kalm kunt krijgen. 

Lucht 
Je bent je denken niet! Krijg meer rust in je gedachten en ga meer luisteren naar de heldere blauwe lucht en waarheid achter de wolken.

Vuur
Uitdaging! Van voorwaardelijk naar onvoorwaardelijk liefhebben. Boosheid en wrok omzetten in compassie door vergeving.

Aarde
Manifestatie! Creëer jouw hemel op aarde.

Ga jij mee op reis naar de verschillende elementen in jouw leven?

De Levensinitiaties® voor stellen!

Door samen dit traject aan te gaan krijg je meer helderheid in wat de ander bij je spiegelt. Ik kan het niet beter verwoorden dan de fijne referentie die ik ontving:

“Samen met mijn vrouw heb ik bij Annemieke een training Levensinitiaties gevolgd. Als een wat stereotype ‘bèta’ neig ik eerder naar het aardse en waarneembare, dan naar het spirituele en ontastbare. Dankzij de warme persoonlijke benadering van Annemieke kostte het me echter weinig moeite om door de beeldtaal heen te zien en de verschillende aspecten te herkennen, van de interactie met mijn vrouw en van onze kernverschillen. Dit heeft meer dan eens geleid tot de leukste nagesprekken thuis, tot in de late uurtjes. Erop terugkijkend was dit een echt cadeau: het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht.
Waarvoor dank Annemieke!
Erik en Josta”

De Levensinitiaties® voor jongeren

Ik geef De Levensinitiaties® ook voor jongeren die op zoek zijn naar hun essentie. 
Samen gaan we de uitdagingen aan om hun levensvragen beantwoord te krijgen. Wil jij de initiaties graag inzetten voor je kind? Voor kinderen van 8 tot 12 jaar hebben we een apart programma ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.