Practice what you preach, met collega’s heb ik het er regelmatig over. Het is makkelijker wijs te zijn voor een ander dan voor jezelf. 

Nu voel ik het en besef ik me, ook ik mag naar mijn eigen wijze woorden luisteren 😉
Met nog een week te gaan voor mijn vakantie, maak ik vast wat extra ruimte. Ik richt me op dat wat aandacht vraagt. Het was tot nu toe een bijzonder en enerverend jaar met grote veranderingen. 

Sommige jaren lijkt het alsof het moment van even alles los mogen laten langer op zich laat wachten. Mijn lijf reageert op alles wat er is en was, emoties strijden om aandacht, waar ik nog geen ruimte voor voel die te geven. Nog even, zegt mijn hoofd, dan heb ik tijd. Dat kan niet, zegt mijn hart, het moment is NU.

Ik luister naar mijn hart en neem de tijd die nodig is. Ga mijzelf opladen in mijn geliefde zonnige Frankrijk en vanaf 19 september ben ik er weer!

Klaar om je te ontvangen, hier in mijn praktijk, via Zoom of op het strand. 

Voor het LevensCollege is mijn agenda ook weer goed gevuld, ik hoop dat ik je bij één van de mooie programma’s mag ontmoeten:

https://hetlevenscollege.com/product/engelenwijsheid-angelologie/

https://hetlevenscollege.com/product/training-module-healing-bewustwording/

https://hetlevenscollege.com/product/de-levensinitiaties/

https://hetlevenscollege.com/product/levensinitiaties_in_opvoeding/

Ook start ik in september met de opleiding Systemic Healing: Opstellingenwerk en Systemisch Waarnemen bij iCoaching, Loes Koot.

Kortom, er is veel om naar uit te zien, na een paar weken genieten van de Franse natuur. 

Harte groet,
Annemieke

Lees ook: